Wednesday, August 5, 2009

Family Day @ Leisure Cove (Part 2)

Hari ke-2...

Smlm hanya saya, Danish, pakcik2, tok su & sepupu2 Danish jer yg mandi. Mak tok & Tok Ba Danish just jd pemerhati, hehe. Kali ni, Mak & "abg" syg saya pun trn mandi sm2 cuma Tok Ba Danish jer ttp tak mandi coz tak berapa sihat... Hari tu lak ujan so Danish smpt mandi sekejap jer..tu pun si Ayah blm blk keja lg, huhu. So si Ayah mmg tak berkesempatan nk mandi sm2 ngan putera kecik dia tp nk buat camner kan cuaca tak mengizinkan, tkt Danish demam jer nnt...



Ok...Pasni Danish dah dibawa blk ke bilik oleh Mak Tok & Tok Banya... Cuaca tak mengizinkan so
Mak Tok & Tok Banya dah stop Danish dr mandi lg, takut dia demam nnt. Ptg sikit barulah si Ayah muncul (still kena keja..kecian kan tapi kali ni smpi awal,hehe)



Pas dah puas mandi & bergmbr mcm2 posing, sblm maghrib kita org pun balik ke bilik... Letih sgt2...
Mlm lak, tok & aunty2 saya dtg jenguk kita org..happy sgt2. Resort ni dkt jer kan so dia org tak tdur pun, mlm tu jg blk. Pas puas borak2, dia org pun dah blk..apa lg msg2 pun belayar lah... Hahaha...


Hari ke-3 (Last Day)...

Pas breakfast, dlm kul 11 lbh..kita org pun check out... Hbs dah citer, hehe...


Komen : Dr segi lynn, kebersihan & keselesaan..saya rs ok lah cuma servis astro jer tak ada... Mknn lak kita org keluar tapau dr "Hameedyah & Kassim Mustafa" utk mkn tghari & dinner coz mknn kat resort ni chinese cook.


3 comments:

mommy nazeef said...

besnyer danish main air ngn mama ek?? nnt nak try bawak nazeef main air gaks...:)

Myrabella Yeo said...

rajinnya mamadanish edit & upload gambar byk2... mesti berpinar mata nak cari gambar2... tp itulah keistimewaan blog ni. best tgk gambar byk2!

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

mommy nazeef..try lah bw nezeef gi main air, sure sronok tgk karenah dia, hehe...

myrabella..rajin tu tak lah but nk gak kongsi gmbr2 utk tatapan semua. spent time ckit,hehe...