Saturday, August 22, 2009

Danish Potong Rambut

Hari pertama berpuasa..sebelum berbuka saya & hubby bawa Danish gi potong rambut jap. Kali ni maybe kali ke-4 atau ke-5 Danish gi potong rambut (dah lupa, huhu). So sad sblm2 ni saya tak pernah pun ambil gmbr Danish potong rambut..ni kira 1st time lah, hehe. Semakin besar Danish semakin susah nak potong rambut dia..menangis melalak2..siap saya lak kena jadi tukang pujuk dia. Tu pun dia menangis gak..agaknya Danish takut pd tukang gunting tu kot coz dia pakai baju warna putih..maybe diaggpnya Dr, hehe... Kesian anak Mama..tapi nk buat camner kan..kena la potong sayang..rambut Danish panjang sangat...

Cam ni lah baru nmpk encem sayang...


3 comments:

Zam said...

ha..nie baru dapat link danish......kalo tak memang susah jugak hehehehhe maklum la masih baru......tgk la mama dier bawa dekat kedai lelaki cuba p salon ker mesti dier mahu.....danish pun nak belaian jugak mama orang perempuan buat lembut skit hehehheheheh akak ader baca entry yang lepas cian pun ader dekat danish......orang penang rupanya.....akak alor setaq tapi selalu gak menginap hotel area feringgi tue nanti bagi la aper kaedah bleh di contact nanti hehhehe

~Ifa~ said...

budak kecik memang masalah kalu nk gunting rambut.jenuh wat mcm2.sabar aja laaa....

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

zam, tq 4 ur info.pasni saya try lak gi salon,ok.try tgk smada dia ok ker tak,hehe...ok,roger nnt kita set2 ner camner nk contact2...

ifa..dulu dia ok but sjk kuar hosp ni dia cam tkt ckit.