Wednesday, August 26, 2009

Danish & Maskot "Cow (Power Kids)"

Act gmbr ni diambil jumaat mlm lepas di Tesco (before kita start berpuasa lg). Mlm tu pas blk jer dr keja..kita org trs gi sana coz nk beli brg2 dapur sikit. Ayah still ngan baju keja lg tu..sian Ayah..blm hilang penat..Mama dah ajak kuar balik, hehe. So on the way nak msk tesco..terjumpalah Maskot Cow ni yg tgh syok meronda2. So Ayah & Danish apa lg..sesi bergmbr lah kan.. Tgk Danish..smpi tercengang2 nengok Mascot ni, hehe...

Ayah & Danish bersama Maskot "Cow (Power Kids)"


2 comments:

mamalieyna said...

waa comei nyer mascot cow tu..dak budak mesti tercengang ye..heran tu, menda alah apa bosa bona :)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna...

haha bdk2 sure ternganga..hairan tgk apa benda lah ni BUT danish ni ada angin, kdg di tarik2 nya pun ada, tak takut sggh..anak aunty saya, nmpk jer maskot2 cam gini sure nangis, dah bsr pjg pun,hehe....