Wednesday, August 26, 2009

Berbukanya Puasa Hari Ke-5

Menu hari ke-5..ingatkan nk beli kat PARAM Nusantara jer..rs cam nk mkn kuih lak..skali gi sana tak ada apa2 pun yg membangkitkan selera. Maybe sbb sblm ni kwsn PARAM tu slalu ada psr mlm stp hari selasa so jualan2 pun cam kureng KICK sikit, huhu. So saya hanya beli 2 apom balik jer..tu pun utk suapkan pd hero encem saya, Danish... Pastu hubby sggh jap kat Free School.. beli nasi campur utk dia coz dia tak nk mkn nasi tomyam2. Kita org berbuka di Astaka Stadium..gerai Nan Sri Tomyam. Saya just order nasi putih, tomyam campur & teluk dadar coz sorang jer mkn, huhu..hubby dah beli nasi campur kan (gmbr tak smpt snap sbb dah msk dlm perut hubby, hehe).




3 comments:

Mama Qaseh said...

menu feveret sy tu..nasi putih, telur dadar ngn tomyam pedas..i loike!! lama dh x pekena ni..

mamalieyna said...

waa nak wat tomyam la, tom yam mmg best, telur dada..senang dimasak, sedap di makan :)..terliur pulak nengok ais kacang tu..wuu cedapnyer.. :)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam...

mama qaseh..menu camni mmg simple jer kan tp yg suka mkn mmg tahu camner nikmatnya..tul x mama qaseh???

mamalieyna..awak pandai msk ner.saya klu ada perencah pun, blm tentu jd.. malu lak nk citer, hehe...