Thursday, October 29, 2009

Buah Tangan Dari London

Buah tgn dr London.. Bln 5 br2 ni..adik saya yg ke-5 (Jojo)..br jer blk dr London & Paris..off dia org buat comp trip (7D6N - 29 Apr hgga 5 Mei). Bestkan dpt berjln jejauh ni..bkn sng nak gi London..Paris semua..Malaysia pun saya tak hbs pusing..hehe. Act..hubby pun dpt gi gak (1 comp ngan adik-lawyer firm)..but coz dia nak resign time tu (dpt better job)..dia mls nak join trip tu. Saya srh gak dia gi tp dia still tak nak..syg kan..tp tak apa lah tu keptsn dia..saya hormat jer lah.. Esok2 ni mn tau klu ada rezeki kami..leh gi family trip..hihi..

So bila dah gi jauh..for sure ada buah tgn kan.. Jeng jeng jeng..adik belikan 3 helai t-shirt London utk anak buah kesygan dia. Itu jer yg dia tahu beli pun..tu pun ms bw blk hari tu..mmg Danish tak muat pakai pun. Skrg ni kira ok lah..walau still bsr tp dah blh pakaikan utk Danish. Utk lngkpkan t-shirt2 tu..saya gi beli tracksuit utk Danish plak..hehe.. Ok kan..nmpk match sgt..hehe.. Utk yg lain2..saya, adik2, sepupu-sepapat..hanya key-chain London & Paris jer dia belikan. Mak & Aunty2..dia kasi benda yg cam perhiasan.. Abah, hubby, abg & uncle2 plak..just pemetik api sbg buah tgn dr sn. Mahal2 benda kat sn..tu pun dah beribu pulus dia hbs. Tp ok lah kan..bkn slalu dpt gi jauh2 ni so berhbs pun kira ttp mata jer lah..hehe..

Buah Tangan Dari London..utk anak buah tersyg..




P/s - Syok kan dpt gi trip jauh2 ni..bilalah saya dpt smpi ke London, Paris & tpt2 yg jauh2 dr Malaysia... Mmmmm..dlm mimpi pun ssh..huhu..


6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Wah..beshnye comp trip dpt gi london n paris..bilela nk de rezki gi sana kan..mcm kat ct..dlm mimpi jerk kot..=p

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily...

tu lah lily..rsnya dlm mimpi kot tmbhan comp ct keja ni pun pyh ckit nak buat trip gi jauh2..dkt2 pun sometimes berkira..hehe...

mamalieyna said...

bestnyerr Danish dpt buah tangn dr London.. chantekkk...
*mmg best kan kalo dpt trip ke over d'sea..hemm nnti ada la rezki tu tuk kesana.. ;)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

mmg cantik baju tu..kualiti kain pun bgs mamalieyna. best kan dpt comp trip gi jauh2..rs jimat pun ada kan..hehe..

~Zetty84~ said...

erm...bestnyer da wat comp trip g LONDON lagik...tu laa zati pun bila la nk ke sana...dulu da dpt offer g keja kat kedutaan luar negeri, tapi hubby x kasik...sebab nk kena tggl family kat m'sia...danish trus pakai baju LONDON erk...!!! ;p

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

best kan zati dpt gi jauh2 bercuti..wow zati..mnrknya dpt keja kat kedutaan..apsal x gi but btl lah zati..once dah khwn..kita kn follow ckp hubby dulu kan. xapa lah kan as long kita sekeluarga happy..tul x?