Thursday, October 15, 2009

Danish With His Helmet

Skrg ni Danish sgt suka naik motor (bkn skrg ni pun..hehe..dr dulu lg pun dia suka sgt..siap ronda tiap2 ptg..kjp si Ayah..kjp pakcik2 bawa ronda naik motor, hehe). So memndgkan skrg ni Danish dah bsr..saja jer nak bg dia pakai helmet. Act dah lama gak helmet ni dibeli oleh Pakcik Zi Danish..rsnya pd 03/05/2009 tp kita org smpn dulu coz Danish still kecik lg..tak muat pakai pun, hehe.. So skrg once helmet ni dah blh guna..sj jer nak buat n3 psl helmet Danish plak, hehe..


P/s - Igt nak ambil gbmr latest Danish with his helmet..blm smpt saya snap..Danish dah lari, huhu.. So, coming soon lah saya update, hehe..


4 comments:

~ Ibu ZAAZ ~ said...

terjah masuk semata2 nak tengok gambar dia pakai helmet. tak de la pulak. cecepat snap ya.

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ibu zaaz..

gmbr yg ada..gmbr time kecik..nnt ct tgkp ner gmbr terbaru utk tatapan ibu zaaz...

mamalieyna said...

helmet danish ada cop sirim tak tu..hehe..tuk safety kan, harus danish berhelmet pasni kalo nek moto ee..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

hehehe cap sirim??nnt ct blk gi tgk, hehe. haha..la kena bg dia pakai helmet sbb dah suka plak nak naik motor tp klu bw naik motor nmpk keta ..sebut plak "car,car"..pening ngan anak teruna ni..hehe...