Sunday, October 25, 2009

Mee Bandung Radzidah, Bukit Jambul

Ingat lg tak dgn n3 yg inform psl mee bandung di Bukit Jambul (BJ). Ni saya nak citer psl mee bandung tu. Errmm..mmg best giler lah mkn mee bandung kat BJ..kalau tak takkan saya sggp tggu semata2 nak mkn walaupun gerai tu baru jer nak buka..kita org dah siap2 tggu nak mkn..siap jd customer pertama lg..hehe. (Tuan punya kedai ckp kul 4 dah buka..kita org pun pergi lah time tu..cam lurus bendul kan. Smpi jer kat sn..tgk2 baru jer nak susun itu ini so hubby bawa round2 dulu but bila smpi still tak ada customer lg..awal sgt kot..hahaha).

Act saya tak suka mkn mee..saya lbh gemar mkn bihun lg. Walaupun gerai ni famous ngan mee bandung..bihun, koayteow ttp ada lah. Ada gak menu smpgan yg lain cam nasi grg, nasi putih ngan udang grg, char koay teow, hokkien mee dll. Saya & hubby dah prnh try semua menu2 kat sini..mmg sedappp tmbh2 nasi ngan udang grg tu..suka sgttt. So klu dtg Png, sgghlah kjp di BJ..trylah mkn kat sini..sure rs nak dtg mkn lagi..hehe..




2 comments:

mamamiera said...

cam sedap je.. tp akk xminat mee bandung.
akk suke laksa.. sian danish ngantok terlentok2 dia..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

zai..

zai x suka mee bndg erk..ct suk agak mkn laksa tp tgk gak kedai coz sometimes kuah laksa ni kena ngan yg pandai buat..klu tak..hehe..fhm2 jer lah kan..

mee ni mmg famous gak lah kat png smpi bdk2 kilang ada yg order..delivery ke kilang lg..hehe..:)