Thursday, October 1, 2009

Danish & His Tanglung

Mlm smlm..we all gi Sunshine jap..nak beli brg2 sikit. Smpi jer sn..mak oii..byknya tanglung..mn taknya kan sempena Moon Cake Festival ni..mmg tak sah lah kan kalau tak ada kuih bulan & tanglung. Saya & hubby pun tercengang2 tgk tanglung2 skrg ni..mcm2 design..ada Transformer..Ben 10..mcm2 & berjenis2 tanglung yg dijual.. Yg kita org tgk ni..semmgnya direka khas utk anak2 lah..sgt cantik & menarik skali.

Hubby pun belikan 2 tanglung utk Danish..satu berbntk bintang (warna kuning..ada gbmr superman & kwn2nya)..satu lg berbntk cam kelopak bunga (warna pink..ada gmbr tom & jerry). Sj jer suka2 bg Danish main & rasanya kalau tak ada apa2 perancangan mlm sabtu ni..we all nak gi Padang Kota Lama..ada smbtn Moon Cake Festival kat sana..sj jer nak bw Danish gi tgk.. Hehe...




P/s- Tanglung cam kelopak bunga tu..kita org nak kasi pada Farah (anak aunty saya..lbh krg sm umur ngan Danish). Sgt sesuai utk dia..pink color kan.. Hehe...


5 comments:

The Queen Of My Heart said...

bsetnyer danish dpt main tanglung...Danish nie semakin encem lah...

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm The Queen Of My Heart...

Danish mmg suka benda2 yg ada lampu..mmg klu nmpk..sure dia nak.. Encem ker Danish??? Tak berseluar tu, hehe..

mamalieyna said...

waa abg danish ada tanglung la..pinjam jap adik haidar nk men..bleh..?? :) hehe..tokleh kasi, nnti adik DaDa masuk mulut kan..

lily azliyana @ mama zara said...

sonotnye danish main tanglung yerk. tanglung tu nmpak mcm besh tapi tk dpt nak bayangkan. die bateri operated ke siap ade bunyi n lampu sume..lom jumpela kat sini (ceh..lom jalan2 cmner nk jumpe ye tak..hehe)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

mamalieyna..nak pjm leh..klua da dkt saya dah belikan 1 utk haidar..tak mhl $5.90 jer ok lah kan..ganti duit raya,hehe...

lily..jenis ni guna bateri. bila switch on..lampu & music pun on lah.. mmg cantik..kay png mmg byk dah..png kan ramai chinese..hehe...