Tuesday, October 6, 2009

Danish Dapat Masuk Final Round-Cuties Calendar Baby Contest

Igt tak on last Julai..saya ada submit form utk "Cuties Calendar Baby Contest" anjuran Ayam Brand & De One Studio, Baiboo & Powerful Group of Companies selaku sponsor2nya. Smlm buka jer postbox..tgk2 ada letter dr De One Studio. Baca2..hehe..Danish dpt gi Final Round (Season 2) utk contest ni & dia org minta hadir sesi photoshoot pd 1 Oct - 18 Oct 2009 di Desa Sri Hartamas, KL.

Happy mmg happy sgt2..bkn berhrp apa2 pun tp bersyukur gak lah..at least Danish terpilih utk Final Round. But..saya tak pasti lg smada nak pergi atau tak..sesi photoshoot plak ada limited date & tim..so akan dipertmbgkan terlbh dahulu. Apa2 pun..kenalah berbincang dulu ngan Mr Hubby..yg nak bawa gi sana pun semestinya dia kan..so minta pndpt dia dulu lah. Klu kwn2 yg lain..rs cam ner ekk??? Nk gi ker tak???



17 comments:

*Zetty* said...

Wah...congratz danish cayunk...!!!
good luck erk... ;p
sengih memanjang sket..kiki ;p

lily azliyana @ mama zara said...

Congratz danish!!

Zara pon dah gi photoshoot ni. rase sgt mahal sbb kena rm80 tp just dpt 4pcs of pic. mcm zara tak berbaloila sbb die bad mood mase photosession tu. so tk byk shot leh amik. tp danish mcm fotogenik sket. so ok kot..tp tulaa jauh kan dr penang nak ke kl semata2 utk ps.

pesanan awl, ps kali ni kena pakai kostum tau. so klu btol2 nak gi baik gi awal so leh pilih kostum best2 sket. diorng takkan bagi 2 baby pakai kostum yg sama. kate utk kalender kan..mestila outfit kena lain..=p

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

Zetty..
Tq..but saya still x decide lg nak pergi ker x.. Anyway..thx for the support..

Lily..
Tq utk info lily.. Tp apa yg lily ckp mmg betul..dr Png klu gi sana..if x berbaloi cam rugi jer kan. Dah tu kali ni nya fee kena byr $88 lak,extra $8 dah. Bknlah berkira sgt tp klu x berbaloi..better xyah gi, tul x? Anyway, thx ner lily ckp detail penerangan yg lily berikan, tq so much lily...

mamalieyna said...

wa bestnyer..tahniah ye abg danish! pegi jerlah, mana tau ade rezki terpilih nnti, tak pun sesaja timba pengalaman..hehe.. pepun discuss with en hubby dulu la ye :)..jauh gk tu..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

tu lah psl..hubby sat pun blk keja lewat..klu bertlk on sun cam rushing ckit lah..apapun kena discuss ngan hubby dulu,tgk apa dia ckp lak..
tq yer mamalieyna..

lily azliyana @ mama zara said...

eh..rm88 ek. same kot. dh tk ingat dah..hehe..

kan besh kalau leh antar jek gmbar yg kite amik sndiri kan. tk pyh susah pyh gi studio diornag..tp diorng pon nk promote studio sndiri gamaknye, tu yg wajib ps kat sane.

klu nk gi ok gak. smbil2 tu kire bercuti2 di kl la..hehe

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Slm Lily..

Tu lah lily..dah lama saya tak gi KL..rsnya last gi sn pun thn 2005 kot. Dulu saya bljr kat UM lily. Pas hbs konvo smpilah skrg..dok kat Png jer, hehe.. Klu jd gi..kira bercuti lah, hehe..

mamamiera said...

bestbye..
tahniah!!
hope s0 danish will be choosing ye..
kal0 ade contest cam gini, jgn lupe ajak akk join skali okeh..
wish luck to my danish encem..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

tq ner zai..saya pun x pasti nak gi ker tak.Klu x gi..redha jer lah..msk ni pun suka2 jer,hehe..

ari tu saya ada inform dlm blog..maybe zai x perasan kot.zai still leh submit gbmr haikal..cuba zai tgk website De One Studio..rsnya season2 ni still ON lg until 31Oct ni kot.

Oyis said...

Pegi!!!!!!! kalo saya jadi mama danish saya akan pujuk2 cik abe saya suruh pegi hehe... bole cuti2 msia skaligus anak beranak hik hik..

coincidentally, my aisyah pon entered baby contest smlm n appeared dlm online news today, so i share the ceiling-high feeling u r feeling right now... hehe... tahniah danish n mama nya!!!! good luck with the finals (already assuming u r going -- ni tujuan motivasi / menggoda tau) :)

[-suziey-] said...

congratulation n good luck :)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm oyis..

oyis..tq so much coz bg saya support. oyis tul2 smngt ner..bgs2. saya akn cuba pjk2 mr hubby..hope dia ok & kita org dpt gi nnt. tq ner oyis...

anyway..congrats to aishah ner...

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm suziey...

tq so much suziey...

ibu_arifa said...

alhamdulillah, saya pun tumpang gembira nih..
kalo dekat dan ada kelapangan ...baik pergi photoshot tu, kalo tak free..apa boleh buat kan..tapi buakn selalu rezeki sebegini dtg tau..masuk final plak tuh..discus lah dgn asben masak2..

anyaway..congrat!!
danish mmg comeyyyy!!

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ibu_arifa...

tu lah..dok fkr gak bkn slalu leh dpt camni..mn tau rezeki danish kan but time mcm x mengizinkan coz sabtu hubby blk keja pun dkt kul 6 lbh camtu..nk bertlk sure smpi mlm. pg tu cam klm-kabut pi photoshoot..on that day gak nak blk png..mon keja lg..tu yg kita org tgh pening gak coz main point masa... klu kat sini/ dkt2..saya dah gi..

syahadah said...

best nya tahniah..tp danish mmg berhak dapat sbb dia mmg cute laaa

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm syahadah..

nak kata berhak tu ada yg cute2 lg syahadah cuma maybe luck dia kot. tu lah skrg ni tgh berblh bg ni..tak tahu camner nak decide..anyway, tq syahadah...