Tuesday, October 27, 2009

Koleksi Jersi Bola Danish

Hbs jer citer psl Danish gila ball..ni saya nak tjk plak kat uolls atr koleksi jersi bola Danish buat ms ni.. Act..dah lama pun jersi2 ni ada dlm smpnn saya (Danish blm prnh pakai..tak muat lg so saya smpn jer lah)...tp once dah publish n3 psl Danish gila ball..tiba2 terdetik plak nak tulis n3 psl jersi bola Danish gak..hehe. Danish bknnya tahu apa2 lg pun psl jersi bola tp memdgkan Ayah & pakcik2nya gila ball jugak..dr sehelai ke sehelai dia org beli jersi utk Danish so makin bertmbhlah koleksi jersi Danish. Bila jer nak try pakaikan jersi utk Danish..tak muat..jersi2 ni still bsr lg. Klu tdk..blhlah saya pakaikan jersi ni time Danish rancak main ball..baru nmpk cam pemain bola kan..hehe..

Jersi Ayah & Anak..hehe..








6 comments:

The Queen Of My Heart said...

wah...byknyer jersi bola danish...mmg lelaki nie x dpt di pisahkan dr ball kan...hehe...

mamalieyna said...

banyaknye koleksi jersi danish..bertuah badan ee..ramai tul yg sponser!..tunggu besar sket dh bleh la pakai tu, baru kena gaya nak men ball :)!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm The Queen Of My Heart..

haha mmg camtu kan tp ada lelaki yg x minat bola gak..apa pun diaorg mcm2 lah..itu ini..klu blh semua nak main..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

danish cucu sulung & bt ms ni satu2nya..tu psl sgt dimanjakan tp sometimes pening gak..bila sronok sgt ngan ayah & pakcik2nya..kekdg kat kita pun dia x mau..huhu...

mamamiera said...

WAAA.. BYK NYE KOLEKSI..
BTOL2 FANATIK NIH..
BLEHLA AYAHNYE AJAR DANISH MAIN BOLA..
JADIKAN DIA PEMAIN BOLA ESOK BESAR..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm akk zai...

mmg pun akak..skrg ni mmg dok main ber2..naik pening ct ngan karenah 2 beranak ni. InsyaAlla..srh Ayahnya training Danish tul2..mn tau kan akk sok2 jd pemain bola hndln..hehe..