Sunday, October 11, 2009

Danish @ Penang International Airport

Tajuk cam Danish nak gi jln jauh mn2 jer kan, hehe.. Act..ni smbgan dr citer ptg td.. Walau dah berjln tghari td..bosan gak kalau ddk kat rmh jer kan so we all decide bawa Danish gi ronda2. Nak gi shopping complex..nanti saya tak leh stop shopping plak & semestinya jd rungutan Mr Hubby..hehe.. So hubby ckp gi Penang International Airport..sj jer bawa Danish gi tgk aeroplane kat sana. Last week kita org dah bawa Danish gi sana tp dia tidur plak so nsb kali ni hero encem saya tak tidur, hehe.. So kat bwh..spt biasa gmbr2 yg smpt saya snap, hehe...




Lps gi tgk aeroplane..we all sggh jap Kompleks Bukit Jambul..gi Marrybrown plak, hehe.. Ari tu Danish bergmbr ngan Maskot Marrybrown yg tak real kat Times Square..but kali ni jeng jeng jeng..jom tgk...



4 comments:

mamalieyna said...

waa abang danish dh dalan2 tgk aeroplane ee, adik haidar ,,mama tak pnh bwak lagi,,huhu..best ee abg danish tengok aeroplane, fly x?

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna...

danish siap ajak si ayah naik lg aeroplane.. "nek, nek".. si ayah plak ckp klu tiket $1 $2 ok lah syg..cam lawak lah plak, hehe.. maybe dia igt cam mainan dlm funfair kot, hehe...

lily azliyana @ mama zara said...

Seronoknye danish tgk aeroplane yerk. pasni ajak mama n ayah naik aeroplane gi jalan2 satu mesia plak yer..=D

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily...

tu lah lily..danish cam suka jer. InsyaAllah klu ada rezeki lbh..nak gak bw danish naik aeroplane..tak gi jauh2..dkt2 pun jd lah, hehe...