Tuesday, October 13, 2009

Lunch @ Apex Coffee

Lunch time.. 1st time gi makan kat Apex Coffee, Bay Avenue..berdktn ngan off saya jer. Act..tak tahu nak lunch kat mn..Kelly (kwn saya) ckp..try sggh Apex Coffee jer..testing smada sedap tak mknn kat sn.. Mmmmm..rupa2nya mknn kat situ lbh krg sama jer mcm menu2 yg ada kat Oldtown, Island Red Cafe & cafe2 sewaktu dgnnya.. Kita org suka gak lah coz byk menu mknn & minuman yg blh dipilih..mcm2 ada, hehe...


Apa yg kita org mkn & minum ek???



Komen : Persekitaran yg bersih, tpt duduk pun selesa, servis ok.. Mknn sedap, panas & banyak..kira puas hati la. Saya & Kelly bagi 3 1/2 bintang, hehe..


9 comments:

The Queen Of My Heart said...

wow yummy...sedapnyer makanan n minuman itew!!! :)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm The Queen Of My Heart..

mmg mknn & minuman kat situ blh dikatakan sedap gak lah..mlm sklai lg saya gi sn, hehe...

[-suziey-] said...

holaaaa sgt sedap menu yg korang plh tu..adeii .lapo dh ni..pekena plak ngn white coffee ice tu..perghh..layan..murah je ek..xmahal la kan..

mamalieyna said...

nyumnyum..cedapnyer..nmpk menu mknan pepagi ni, tak sabo nk lunch la..hehe..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

suziey..mknn tu mmg sedap & byk..white coffee mmg sedap bangat..

mamalieyna..jom kita pi pekena lg...

syahadah said...

tak la mahal sgt..skrg byk cofee house mcm ni. makanan pun nmpk sedapp

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm syahadah...

mmg mknn sedapr..lbh sedap dr oldtown, IRC semua..lgpun byk pilihan kat sn.

~Zetty84~ said...

Erm...dapnyer tgk air yg akak order tuh..
sgt meleleh air liur kalu tgk..!!!
kat ma ni akak...
okay jgk tgk tmpat ni kan..?

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati…

tpt ni dkt ngan queensbay mall..bay avenue. Cold white coffee ni mmg sedap lah klu nk bndg ngan oldtown, IRC & tpt2 sewaktu dgnnya. Tp lain2 org..lain2 rs kan..tak tahu plak feedback org lain camner, hehe...