Monday, October 5, 2009

Danish Main Layang-Layang

Smlm..we all bawa Danish gi jalan2 kat pantai berhadapan dgn Queensbay Mall. Sj jer nak ajak Danish lepak2 kat situ..blh lah dia jln sesuka hati..hehe.. Ptg tu ramai sgt org..yer lah kan hari ahad..hari bercuti bersm family. Mmg happening lah lepak kat situ..dgn gelagat kanak2 sdg bermain2 smbl ditemani ibu bapa..ada yg merakamkan gmbr & video utk diabadikan..mmg enjoy lah.. Danish plak..nmpk jer ada org jual layang2 kat situ..mulalah tjk kat si Ayahnya. Ayah apa lg..fhm & mengerti permintaaan si kecik ni..so dia belikan Danish layang2 tu, hehe.. So jom tgk aksi Danish main layang2 bersm Ayahnya..

Sblm tu..kita posing dulu..Hehe..

Si Ayah melayan karenah anaknya..

Jgn tak tahu..
Danish pun pandai gak pegang tali layang2 tu..siap tarik2 lg..
Ada bakat sggh, hehe..

Saya smpt gak snap gmbr layang2 kat atas..dah naik tggi pun..

Danish ni pantang jumpa kwn..baik boy mahupun girl..dia suka sgt.
Mmg sng "berkwn" ngan hero encem saya ni..very friendly katakan..


4 comments:

mamalieyna said...

waa sudah pandai bermain layang-layang pulak abg danish ni..nnti leh akar adik haidar..hehe..mudah berkawan ee, bleh la geng ngn adik Haidar, die pun suke berkawan :).
*nmpk best sgt lepak kt situ..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

kat sn mmg best..skrg ni mmg dah ramai yg bertkr angin lepak2 kat situ. sblm slalunya kat pdg kota lama mahupun baru but cam jauh lah utk org2 area byn lepas & sewkt dgnnya. So kiranya ni tpt lepak br lah, hehe..

rosmona said...

uisk.. main layang2 ke main wayang danish...
siap dapat aweks lagik..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm rosmona..

tu lah psl..org ajak main layang2..dia lak gi kejar awek..main buih sabun plak sama2, so naughty my danish kan...hehe...