Monday, October 26, 2009

Hasil Shopping Lagi..

Org pompuan ni pelik kan..kuar jer jln2 kat mn2..sure ada jer yg nak dibelinya. Walaupun kekdg benda2 yg dibeli tu bknnya ptg sgt pun tp maybe dah jd habit org pompuan..klu ke mn..sure ada jer yg terbeli..diulangi.."ter"beli yer..hehe.. Jumaat mlm lalu..saya & hubby gi jln2 kat Giant Byn Baru..gi pun coz hubby nak jumpa kwn dia jap. Dlm pd tu..smpt lg msk Giant & terbeli. Sabtu plak..kita org gi Gama..Mak & abah pun join skali..hehe. Sure semua hairan..Gama & Giant lg..tp ni scr kebetulan jer..tak planning pun..hihi..

JUMAAT




Ni hasil rembatan saya kat Giant..
Before that..kita org dah terlbh dulu sggh Butik Anakku..
dkt ngan umah jer butik tu..nak beli bedak..


SABTU


Beli bakul lg??? But kali ni utk Mak..dia berkenan plak..
Ni plak hasil rembatan kat Gama..
Mak pun join skali okey..beli kasut..
Br jer br2 ni Mak beli beg kat Jusco..ni cari kasut plak..
Amboi Mak..shopping sakan ekk???


P/s- Ada byk lagi..tak blh nak show off lebih2 okey..tak baik. Kita tunjuk yg 1st round jer..hehe..


8 comments:

~Zetty84~ said...

wah...rajinnyer g sopink2...
dah lama x g GAMA...
slalu weolls g ari jumaat...
dgn mmber ofis, coz tu kan time keja...
hihi..kalu dah balik seberang, mmg x dtg penang dah...
seb bek keja kat pulau nih...!!! ;p

The Queen Of My Heart said...

napa erk pempuan cam tue...rambang mata...hehehehe...

mamalieyna said...

hehe..soping mmg best sesangat, perkataan 'ter' tu mmg selalu terjadi la, takbleh nk elak..kehkehkeh.. :)

mamamiera said...

setuju sgt !!
even tepi jln nmpak cend0l p0n nak brenti g beli..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

zati syok lah..ari jumaat jer leh sopink2..mcm ct ni kena tggu blk keja atau cuti2 jer coz jumaat still lunch 1 hour gak..off cina kata kan..huhu...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm The Queen Of My Heart..

mmg perangai org pompuan camtu kan..pantang tgk sure nk dibeli kan..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

mmg slalu camtu kan..org pompuan..ada jer "ter" itu "ter" ini..hehe..

nsblah org laki x camni kan. klu "ter" gak..nk kena lah tu (khwn)..hahaha....

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm akk zai..

mmg btl apa akk zai ckp..apa jer nmpk..x kira kat mn pun..sggp gi beli kan..hehe..