Sunday, October 18, 2009

Handphone Hubby Hilang!!!

Uwaaaaa..hari yg sepatutnya gembira bertukar duka!!! Yer lah kan..dah seharian enjoy..tup tup tup pas mkn mee bandung (mlm smlm)..hubby ckp hp dia tak ada..maybe terjatuh dlm kereta..tertggl hp atas meja mkn atau kat kedai (time ajak Danish beli coklat)..tp yg pastinya..hubby sndri tak tahu kat mn hp tu..dia tak leh nak igt..huhu. Saya tanya mn satu hp yg tak ada..coz hubby pakai 2 hp. Dia ckp yg Motorazr V6 (Ferrari Edition).. Haah!!! Sedih tul..mn taknya hp tu saya yg hadiahkan utk hubby April lalu coz dia minat sgt ngan Ferrari jg model hp tu (Motorola). Walaupun hp tu tak mahal tp ckp bermakna buat kami ber2..huhu sedihnya..

Satu lg..byk gmbar dlm hp tu?? Mn nak dpt?? Kenangan semua tu?? Hbs semua gmbr yg saya minta hubby snap hari jumaat & smlm punya..huhu.. Uwaaaaa Uwaaaaa Uwaaaaa.. Tak apalah..tak ada rezeki..nak buat camner kan..redha jer lah. Tp siyes mmg sedih sgt2..

Motorazr V6 (Ferrari Edition)
dlm kenangan..
Kotak Hp..Motorazr V6 (Ferrari Edition)..



P/s - Aik apsal saya yg sedih sgt dr hubby..mcm lawak lah plak, hehe.. Dlm sedih2..planning nak gi The Carnivall-Water & Land Of Excitement @ Sungai Petani, Kedah jap lg ttp ON.. Yer lah kan..dr last week kita org dah plan nak gi mandi2 kat sana so proceed jer lah..tu pun utk buat putera encem kita org happy..hehe.. Ok..nntkan n3 strsnya..skrg nak gi siap2..hehe..


4 comments:

mamalieyna said...

uwaa..tumpang cedih..:P..mmg sedih kalo hp hilang ni, sbb macam2 ada dlm tu kan..pe lagi, kita yg adiahkan huhu..sedihnyer..pepun takpela nk wat camna kan..redha je..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

tu lah psl..dulu lg 2 bln nk khwn saya prnh hilang gak..time tu hubby but tgh berglr "tunangan"..yg hadiahkan..model baru lg.. pakai x smpi 5 bln..sm gak sedar2 xada.xtau hilang kat mn..dlm keta atau mn2..ni cam terkena tempias blk..huhu...

lily azliyana @ mama zara said...

sayangnye tepon ilang. kalau tak mahal mane pon, sentimental value tu yg penting. tp nk wat cmnerkan, dh takde rezki..terpakse redhakan jua..=)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

tu lah..walau x mhl mn..nilai bg kita tu ttp ada. tp nk buat camner kan..redha jer lah.