Monday, September 7, 2009

Berbukanya Puasa Hari Ke-17

Setelah 2 mggu berpuasa..baru lah kami berkesempatan berbuka di luar..bawa mak & abah serta adik2. Tu pun abg & 3 org adik lg tak dpt join coz dia org ada planning berbuka ngan kwn2. Tak apalah, next time..kita planning lain ner..berbuka ramai2..kita 7 beradik ngan mak & abah kat luar..br lbh meriah kan.

Hari ni rancangannya..berbuka puasa di Ilyana Cafe, Teluk Kumbar..tpt yg abah & adik2 suka mkn..mknn dia sedap2..kiranya mmg puas hati lah mkn kat sana. Before that, kita org dah call dia org..booking siap2 mknn apa yg kita org nak. Kita org just order nasi putih, kari kepala ikan, siakap masak sweet sour, pari bakar, sotong masak pedas, kailan ikan masin, sotong goreng tepung & 1 jug air asam boi. Kalau ada tmbhn, kat sana br order lain, hehe..

So, jom layan gmbr2 kita org, hehe...

Justify Full





P/s - Kita org atr customer yg smpi awal.. hehe.. Yer lah kan bkn dkt pun..buatnya jln jam..tak ker lg lmbt berbuka, hehe.. Yg lain tak dtg lg but meja2 semua dah dibooking..kira bernasib baik lah kan dah call awal2...


2 comments:

Rinna said...

Waduh..sedapnya lauk2 yang diorder tu.. seronok kan dpt makan bersama2 ngan keluarga.. :)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam rinna...

tul tu rinna..mkn ramai2 meriah jer tmbh lak semuanya majoriti laki, mau gamat suasana...