Wednesday, September 30, 2009

Danish & His New Bottle Susu

Here it is...New bottle susu for Danish...We all bought it at Anakku's Outlet.Just for you Danish..RM15.90 jer.. Saya suka design bottle ni coz dismpng ;eh minum susu..bottle ni blh gak dibuat water bottle.. Camner ekk??? Sng jer..hanya tkrkan puting bottle tu kpd puting muncung yg warna putih (spt dlm gmbr).. Best kan...


Tgk aksi Danish.. Mula2 Danish tak nak minum pun..maybe dia tgk bottle ni lain..tak sama cam
bottle susu lama dia punya.. Dah tu asyik sebut "nenen..nenen"..nak jgk botol lama dia. Sblm ni OK jer kalau tkr2 bottle susu..but kali ni cam ssh ckit maybe skrg ni dia dah bsr..dah cerdik..hehe..

At last..minum gak dia.. Hehe..

3 comments:

*Zetty* said...

Wah..danish ada bottle susu baru..? hikss...suka tgk danish sengeh cam gitu...comel..!!! ;p

mamalieyna said...

*akhirnya minum juga danish ngn botol susu baru ee..haidar pun ada satu design botol camtu, tp takde pemegang 2..
*kiut je sesekali danish wat muke ek.. :)
*eh saya kan, suke sgt beli botol susu, sbb ada mcm2 design kan..abahnye yg menjeling semacam stp kali kite belek2 botol susu time soping..hikhik..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

zetty..camner off baru..ok ker? nmpk syok jer kan,kemas sesgt. act byk kali tkr dah tp tak terfkr lak nak bt..ni bila cam aktif berblog..tulis jer lah, hehe...

mamalieyna..mula2 pyh gak nk memjk dia tp maybe dahaga sgt kot..akhirnya minum jua,hehe..org laki mmg camtu kan..org pompuan lak tak leh tgk cantik..sure kita belikan kan..hehe..