Sunday, September 6, 2009

Shopping Raya...(Part 5)

Ni maybe 2nd last shopping kot..so far..everything dah ada..tggl sikit2 jer. Dah byk ni perabis duit, huhu tp nk buat camner kan raya sethn skali jer so malas nk fkr byk2, hehe.


Part 5 - Sunshie Square..still menjd tpt pilihan shopping kita org..smpi sana dlm kul 3 lbh. Kali ni..mak, adik laki & cousin ikut skali, hehe... Kebetulan hari tu Danish lak tak berapa sihat..kita org pun tak jalan lama2 la. Mn yg berkenan..beli jer..slbhnya mn yg tertggl tu..beli next shopping lak.
So dptlah rembat brg2 ni...







Jalan2 nak cari kasut..but terpesona dgn beg ni lak..
Lantas saya pujuk2 ngan hubby..dapatlah..hehe..


P/s - Persiapan Danish byk dah lgkp..kasut Danish saya tak nak beli coz Danish byk kasut..yg tak terpakai pun ada..still dlm almari lg. After this, maybe nk tgk 2/3 helai baju utk Danish salin2 di ptg hari, maybe srg sehelai lg baju utk saya & hubby, sandal/ kasut utk saya & hubby & cadar. To be continue ner...


2 comments:

syahadah said...

cantik hand bag..tp bila awak post entry pasal beg tu sama mcm saya..mcm berjanji plak.!!eh strollerpun sama ANAKKKU BUKAN?hahahaa

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm syahadah...

act nk citer shopping tu..skali msk lah sbb kita pun xkan x beli utk sndri, tul x? n3 sm..kita janji kot, hehe..stroller tu mmg Anakku nya..sm gak ker?hehehe..mmg berjanji ni kot...