Sunday, September 27, 2009

Lebaran 2009...(Part 2)

Raya ke-3..Still beraya kat umah mak.. Then tghari kita orang gi beraya di rmh Tok coz semua sedara berkmpl..dr KL..dr Taiping..semua trn berkmpl beraya di rmh Tok. Mlm lak..ada open house..bkn house pun..kat padang kampung buat makan2 sempena hari raya. Semuanya dikelola oleh pemuda2 kampung & semestinya hubby & pakcik2 Danish turut serta, hehe.. Kita org pun join jg..yer lah kan srg collection dah RM50..kita org sj dah dkt 6 kepala..so apa lg gi mkn lah, hehe...




Aksi Danish berkaraoke bersm Ayahnya..
Bila dgr lagu..dia menari plak..mcm2 lah Danish ni..



3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Wah..ade gaya la danish pegang mikrofon tu. ade cite2 nak jadik artis ke danish..hehe

cntik baju raya mama danish sekeluarga. merah menyala lagi..n nmpak sooo cute danish berketayap..=p

[-suziey-] said...

waaa danish siap karok lagi..hehe..ouh ade sedara lt tpeng jugak..my hubby org tepeng:)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm...

lily..danish mmg suka nyanyi..dulu dia suka sgt lagu adam..benar2 cinta tu. lily..merah menyala ker???almk nsb tak ada lembu kat situ..klu tdk..hbslah..hehe...

suziey..ada sedara taiping..adik tok. dia dok kat kamunting..