Sunday, September 13, 2009

Rambut Mama & Danish

Spt biasa..bila nak raya jer..saya sure gi rebonding rambut. Tmbh2 thn ni..ngan rambut dah pjg..naik rimas dah saya. Perasan tak sjk keblkgn ni..saya asyik ikat rambut jer..ni gara2 rambut dah pjg & rasa rimas yg teramat ditmbh ngan byk rmbt gugur lak... Kdg tgk mmglah nmpk kemas..kdg tgk cam makcik2 lak saya ni. So smpilah msnya..gunting & rebonding lg, hehe... Slalunya saya akan gunting & rebonding rmbt kat salon pompuan jer tp kali ni nk bertkr angin lak..nak try gi salon hensem guy plak..hehe.

Sabtu (12 Sept 2009)

Kat sini lah saya buat rambut..Colour Shine.. Kat atas lak..PC Beauty Centre..saya slalu gi mekap kat sana..mekap dia natural jer..amoi cina yg buat, hehe...


Ahad (13 Sept 2009)
Bawa Danish lak..alter rambut dia sikit2... Dia pun nak raya kan, hehe... Tggl Ayah Danish jer.. tapi Ayah Danish lbh suka gi salon dia slalu gunting rmbt..dia dah biasa kat sana.. Tak apa lah ..kat mn2 pun..janji ketiga2 beranak bergaya dgn rmbt raya, hehe...



3 comments:

syahadah said...

cantekknyaaa..jeles aii.siap highlight pulak tu..vouge le..guna jaripun bole

Zetty84 said...

amboi...raya sakan nih...
rambut danish n mama pun suma tukar baru... (",)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam...

syahadah..ni 1st time saya highlight, x prnh bt pun sblm ni..igt nk tkr ckit but so sad.. hubby saya tak suka..sepjg hari dia bt muka..hope dia ok lah nnt..pasni rebonding jer..highlight xmau buat lg..

zetty...
sethn skali..lgpun rmbt dah pjg sgt..byk yg gugur?zetty dah hbs shopping ker???