Thursday, September 3, 2009

Sahur Ke-13

Blk dr Gurney..dah kul 10 lbh camtu. Then adik ckp jom lepak2 kat McD, Green Lane..dia nak mkn burger..nak bersahur "awal" hehe... So apa lg, terjah jer lah. So pas mkn2 & lepak2..dlm kul 12 stgh camtu..kita org smpi umah. Letih sgt2 but enjoy..hehe...







Tgk Ayah & Danish
Bkn main suka dua beranak ni makan ais krim...


P/s - Cian Ayah Danish..skali lg blk jer dr keja..tak smpt mandi..dah nk berbuka. Tak ckp tu..ajak lak gi Gurney..smpilah pi mkn sahur "awal" di McD. But kali ni blk umah, dia trs mandi..maybe tak selesa kot nak tidur cam hari tu, hehe...


2 comments:

Mama Nazhan said...

rajin tul mama danish ni outing yer... kalau kak bai dah masuk umah...emm malasnya nak bersiap2 nak kuar..baru ahad ni kot nak buka pose kat luar...itupun nak beli baju raya papa nazhan...hehe

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Mama Nazhan...

rajin? blh lah once tak ada apa nk buat, hehe... ni plak tgh hgt dok shopping, outing jer lah, hehe...