Wednesday, September 9, 2009

Danish @ Fun Fair

Slps berbuka..before masuk Queensbay Mall..kita org smpt sggh jap kat "fun fair" yg br jer buka kat sana..org pun tak ramai lg. Act dah dua tiga kali lalu..tgk2 camtu jer but kali ni hubby ckp jom kita trn jln2 jap before msk Queensbay Mall. So bkn jer jln2..siap main lg, hehe.. Yg happynya..Danish tak takut langsung naik benda bulat yg bsr tu (nama apa ntah)..dah tu tercengang2 plak tgk cahaya lampu yg terang-benderang..maybe dia hairan kot dpt tgk dgn lbh dkt, hehe...




P/s - Danish mmg suka tgk lampu..nmpk jer lampu sure dia cakap "Apu, Apu".. Next time Ayah & Mama bawa Danish dtg sini lg ner..kita main lg, ok.


2 comments:

mamamiera said...

ye loh, mmg nmpk.. sume pic,danish x ngadap camera.. tng0k lampu jek.. dah pandai lg sebot apu apu.. acik zai ingat apu danish pggil thambi mane td.. ;p

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamamiera...

haha zai..dia mmg suka tgk lampu..tmbh skrg ni bln puasa..byk jiran buka lampu kelap-kelip & mentol slps berbuka..danish apa lg mmg suka dia tgk lampu2 tu..

sebut apu tu..danish tak pandai lg lah acik zai, hehe...