Sunday, September 6, 2009

Koleksi Jam Tangan Danish

Dari dulu lg..kalau nak keluar gi mn2..saya & hubby akan pakaikan Danish jam tgn. Bukan apa, kita org suka jer tengok Danish dressing siap ngan jam tgn lg..nampak encem gitu..lgkp dr ats smpi bwh..hehe. Tapi jam tgn Danish ni murah2 jer..Danish ni plak ikut mood..sometimes dia suka gigit jam tgn dia. Kalau beli yg mahal..buatnya tercabut itu ini, rosak..nak mrhkan dia pun tak guna coz dia bkn tahu apa2 lg. So tggu Danish dah besar..Ayah & Mama beli jam tgn yg mahal ckit ner syg..

Ni antara koleksi jam tangan Danish..ada 3 jer..
Pakai tkr2..ikut warna baju dia, hehe...




6 comments:

syahadah said...

salam kenal ..klu sayapun lengkap sepersalinan.!!apa lagi klu anak lelaki.bior nmpk enshem dan smart..bilala merasa dpt baby boy ni haa..hahaha

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

syahadah..

slm kenal dr saya bt awak. tq 4 visit my blog. ckp2 psl persalinan ni..bila nk tmbh baby boy lak, hehe???

syahadah said...

ni dpt baca ni..ok jek la mama danish..mmg nak tambahpun tp..kalaula boleh..mmg nak BOY BOY BOY

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm syahadah...

ni pas pi korek2 bhgn setting my blog coz saya dpt feedback yg reply comment saya dia org tak receive.. tu psl saya tanya awak dpt ker tak, at last syukur sgt2..tq syahdah...

mamamiera said...

ewah.. tecik2 dah pakai jam tgn ye.. ni m0mmy dia yg stylo lah ni..
raye taun ni pkai kaler merah sed0nd0n ke m0mmy danish yg c0mey..?

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam mamamiera...

haha,kecik2 dah ajar pakai jam, nengoknya tak pandai, gigit ada lah.. raya pertama sedondon merah, tak sbr sgt coz thn sdh tak dpt sedondon, huhu. mamamiera, comel apa..saya dah berisi lah,malu jer.. lain lah awak yg still nmpk ayu jer..