Tuesday, September 29, 2009

Sana Sini Open House

Thn ni byk gak dpt jmptn Open House Aidilfitri.. Ada yg smpt saya pergi..ada yg tak smpt. So td..pas jer blk keja..tggu hubby kjp..pas maghrib kita gi Open House..anjuran UMNO Bhgn Jelutong kat Balai Rakyat Jln Patani. Ni pun terpks gi sbb Mak & Abah yg ajak..

Jom ikut saya gi Open House ni..jgn tak tahu Aswad & Zarina AF pun ada. Aswad mmbr hubby..org Png..Line Clear. But gmbr Zarina saya tak smpt ambil..dia lewat skt..lgpun kureng minat skt..hehe...

Beraneka juadah yg disediakan..blh thn sedap gak..
Ada nasi dalca, sate, char koay teow, mee kari, popia bsh dll lg.
Org yg dtg..tak yah ckp lah kan..mmg ramai sgt2...

Bkn sj mcm2 juadah ada..duit raya pun ada..
Ni plak sesi bergmbr ngan Aswad but so sad Danish tidur plak time tu..
Cousin saya..Adik Fatin..pun tmpg sekaki bergmbr ngan Aswad..
Aswad tgh nyanyi lagu baru "Nur Kasih"..tajuk tak brp sure..sbb dgr tak clear sgt
tp lagu tu mmg sedap..


4 comments:

mamalieyna said...

best kan g open house ni..disamping dpt mkn free, eratkan silaturahim, dpt jugak tmbh simpanan anak2..hikhik..dapat duit laye ler..
*aswad botak sket ee..lain dh nmpk.. :)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

mmg best dpt mkn smpi skt perut & saya pun bertmbh lah gomokkk..hehe. $ raya kasi $2,jd lah kan but danish tak naik pun..dia tdur lak time tu.

aswad mmg lain..nmpk botak & berisi skt.br khwn klu tak slh saya...

mamamiera said...

bestnye.. mkn sedaplah ye open house sane sini.. smpai terlent0k mamat encem ikot mamanye ber'open house'.. dpt snap ngan artis lg tuh.. td zai igtkan mawi..
rupenye aswad..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamamiera...

smpna raya ni mmg byk open house..mkn smpi nak bulat dah saya ni, hehe.. bdk encem tu letih..tak reti dok diam so penat lah tu.

smlm hubby jumpa aswad lg..dia kasi CD lg..lagu baru..tak tau radio dah ptr atau blm..but very nice song...