Wednesday, September 2, 2009

Shopping Raya...(Part 4)

Part 4 - Parkson, Gurney Plaza... Pas jer berbuka, dlm kul 9 kita org pun smpi di Gurney Plaza. Act Pakcik Zi Danish yg nk gi sana..nk beli baju raya dia so alang2 kita org pun blm gi sana, ikut jer lah. Msk jer Outlet Nautica..baju tak brp cantik walau mmg feveret Pakcik Zi Danish pun brand tu..katanya sedap pakai..kualiti kain bgs. Once dia tak berkenan..kita org msk Parkson lak..

So kat sini Pakcik Zi Danish dptlah apa yg dia mau & berkenan..2 helai baju & 2 helai jeans dari BUM. Danish lak..saya smpt beli sehelai baju, sehelai jeans & stokin brand MIKI Kids. Perasan tak yang byk baju & seluar Danish brand MIKI Kids & Poney..saya suka 2 brand ni coz kain dia lembut & serap peluh..design dia pun cantik2 lak tu. Rasa cam sesuai sgt utk hero saya melaram..hehe.. Tapi dah nama pun menawan maka harganya sure tertawan jg lah..nsb lah ada yg ada less smpi 50% tapi ada gak yg cuma 10%, huhu... Raya sethn skali jer..utk putera encem saya..Ayah & Mama belikan ner...


Jom kita lyn gmbr2 ni dulu... Jom Jom Jom...





2 comments:

mamalieyna said...

soping mmg best!!! ari2 soping pun bleh, jnji fulus org sponser..bleh gitu?..hikhik..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna...

shopping mmg best kan tp fulus tu lah, sapa lg nk sponsor klu bkn hubby kita, tul x??? hehe... awak dah hbs shopping ker?