Tuesday, September 8, 2009

Sahur Ke-19

Act kita org bersahur "awal" di McD, Green Lane ni pas jer blk shopping dr Sunshine Square. N3 shopping tu, later saya mskkan coz tak smpt snap gmbr2 brg yg dibeli..dah letih sgt2. Esoknya lak ada plan ngan hubby nak gi Queensbay Mall jap..nak cari kasut/ sandal kita 2..mmg penatlah selagi tak hbs membeli, huhu.. Pas berbuka..kita siap2 nk gi shopping..kali ni Ayah Danish tak join coz dia ada keja..so sad. So saya lah yg kena jd driver..tu psl yg penat sgt kot, hehe...

So jom lyn gmbr2 yg smpt saya snap..
Tgk aksi Danish saya..yg smkn hari smkn ligat..






2 comments:

mamalieyna said...

danish dh pandai mamam aiscream...cedapnye..bersuap ee, kalau sendiri suap..mau comot momot..hikhik..

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam mamalieyna..

kena suapkan lah mamalieyna..klu tdk mm sure comot hbs..tu pun dok ngamuk nk pgg sndri gak..mcm2 karenah..

haidar apa khabar?