Tuesday, November 3, 2009

Cantik Tak Header Blog Mama Danish???

Aisey..Siap pun Header Blog Baru Mama Danish. Suka sgt2. 1st..ct nak ucapkan terima kasih yg tak terhgga utk Shiemz coz sudi buatkan header yg bg saya sgt2 cantik & sejuk jer mata memandang..hehe.. Yg pasti saya amat berpuas hati ngan header yg Shiemz buatkan ni. Tq so much Shiemz coz sudi melyn karenah saya yg byk songeh ni..nak itu..nak ini...mcm2 ada..hehe.. Walaupun Shiemz agak bz sjk kelbkgan ni..permintaan saya ttp ditunaikan.. Tq so much Shiemz. Hrp di ms akan dtg..kita dpt bekerjasm lg..




12 comments:

mamalieyna said...

chanteekkk..siap kelip2 lgi wording 'Love Of My Life' tu..bestnyer ada org buatkan.. :)..nak juge... ;p

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Slm mamalieyna..

tq..klu mamalieyna berminat..klik kat link Shiemz tu & leh email tanya2 dia. Dia pandai..cantik kan mamalieyna header dia buat..hehe..

~Zetty84~ said...

wah....cantik la header baru akak...
pandai dia wat kan..??
siap blink2 lagik..!!!
cantik laarr.. ;p

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..mmg cantik header tu.aritu sy dh de tegur kan..ingat ct buat sndiri..=))

nway, prnah gak dgr psl shiemz nih. mmg die terer wat2 header cun2 ni kan. tgk blog die pon lawa btol..=D

syahadah said...

nak gak buat header..tp tunggula..tggu org buatkan gak ni.tp takde sapa yg sudi..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

cantik kan..akk puas hati lah dia buat. tq ah zati puji header akk..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

ct tak pandai lah lily..dah prnh try buat but dia stay cam x sattik..x brp cantik so ct minta khidmat Shiemz jap. cantik kan.. blog dia lg lah cantik..best jer tgk kan..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm syahadah..

syahadah..try lah minta khidmat Shiemz..so far apa yg saya nak..dia cuba bg. tu yg happy gak lah ngan header baru ni..br nmpk blog sndri..hehe..

shiemz said...

OMG, ade posting utk shiem ek... thanks la pada uols yg memuji.. biase je nie bagi yg dah biase.. hehe... Kalu tuan punya badan kata santek, alhamdulillah... bukan tolong free gak... kalu tlg free, shiem ghase ghamai yg nak.. hehe.. watever ct, harap berpuas hati k... thanks sebab bukak posting utk header nie... :D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

sLM shiem..

tuan punya bdn ok jer..puas hati but biasalah kan Shiemz..byk songeh..nak itu nak ini..hehe but at last saya really suka. Tq coz sudi help me...

mamamiera said...

cantik.. cantik..
pandai wat.. akk pon x reti wat cam gitu..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm akk aka mamamiera..

cantik ek???tq akk..nk buat sndri x pandai..minta tlg org gak ni..hihi..