Wednesday, November 4, 2009

Drama Bersiri Nur Kasih

Sape suka tgk cerita "Nur Kasih" yg kini disiarkan stp Jumaat, jam 9mlm di TV3? Act saya baru jer dua tiga kali mengikuti drama bersiri ni. Skali tgk cam nak ikut lg..tmbh2 tgk lakonan Tiz Zaqyah (Nur) & Ayu Raudhah (Liya)..terpesona plak dgn kecantikan mereka ber2 bertudung..nmpk cantik sgt2..terserlah keayuan msg2 kan.

Blh dikatakan..
"Nur Kasih" merpkan sebuah cerita yg best & tdk membosankan. Sesghnya garapan pengarah bernama Khabir Bhatia mempunyai olahan yg kreatif & tersndri. Jln cerita yg menarik..lain dr biasa jg membuatkan saya suka mengikuti drama bersiri ni.. Jom semua kita pakat tgk drama ni..best tau..


P/s - Satu jer tak best..cam tak puas jer tgk drama ni coz sekali semggu jer..huhu.



13 comments:

mamamiera said...

akk pon suke tngok crite ni..
tp slalu jek ter miss.. dpt tngok skit2 jek..
time2 cerite tuh bebudak nk tido la..

aNnA_jaN said...

sy pon t ak ikuti dr mula gaks..tapi bila tgk 2 kali...mcm best jerk kan...huhuhu...rugi.....salam kenal...

mamalieyna said...

Citer ni sgt best..!! saya n usband mmg takkan miss tgk citer ni tau! kalo mkn kt luar pun cari kdai mkn yg ada bukak channel nih! mmg best sangat! mlm ni la! yeaaa..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm akk aka mamamiera..

ct pun sm cam akk..sometimes xada kat umah..kaki berjln sn sini..sometimes tgk jln citer dah stgh tp mmg syok kan drama ni..suka sgt..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm aNna_jan..

slm knl dr saya. tq gak coz sudi jengah my blog. drama ni best kan.. heroin pun cantik2..suka jer tgk muka dia org..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

tu lah.mak & abah ct pun suka citer ni.best kan drama ni mamalieyna...

~Ifa~ said...

suka juga crita tuh.baru juga mengikuti crita NIE.BESTTTT

hajarus said...

salam kenal mama danish...
hajar pun sker ikuti citer ni best sangat jalan citernyer... xsabar nak tau ape endingnyer... :)

~Ifa~ said...

memang best crita nie.jgn lupa mlm nie....

~Ifa~ said...

memang best lah

~Ifa~ said...

best crita nie

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Ifa...

Tu lah psl..citer ni cam menarik sgt kan..ngan slow motion..jln citer yg menarik..maybe ni lah yg buat ramai penonton suka ngan drama nur kasih ni..dismpng pelakon2 yg mmg hebat2 kan.. jgn lupa tgk mlm ni nnt..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajarus..

slm kn dr saya, tq coz sudi sggh blog saya. mlm ni kita tgk ner..dgr kata cuma 26 episod jer..cam skt jer kan..dah tu tygan plak cam x puas coz rsnya iklan lbh byh lg..hihi...