Thursday, November 5, 2009

Dinner Story Lagi..

Blk jer dr keja td..dpt srt dr Seng Heng. Seng Heng skrg ni tgh ada promosi..blh beli brg guna point yg kita ada..cuma add RM skt lg jer. Kiranya ada ptgan harga lah..ok lah kan..at least byr skt jer. So pas tgk katalog tu..My Mom berminat plak nak beli Microwave. Tggu hubby blk keja..kita org bergegas gi sn..(to be cont..coming soon n3..hehe)..

Hbs jer gi Seng Heng..terus kita org gi dinner di Suria Cafe, Sungai Nibong. Nak makan mee bndg tp kedai tu ttp plak so gi jer lah Suria Cafe. Lpun Mak & Abah dah lama gak tak mkn kat sana..mls fkr tpt2 lain..kita org decide gi dinner kat sn jer lah. So jom..lyn gmbr2 yg smpt saya snap..hehe..




Semestinya gmbr Anak & Ayah ada.. Anak Ayah katakan..hehe..



Sedap kan menu2 ni.. Sggh menyelerakan..hihi..

Mkn dua tiga mulut jer..pastu Danish dah tak mahu lg..dia ckp "das"..pedas lah tu..



2 comments:

~Zetty84~ said...

Erm...dapnyer tgk suma lauk tuh...
terliur nih...
hihi...cikit jerk danish mamam..?
nape x habiskan nasi tuh cayunk..??
pedas erk..?
mama dera la nih...?

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Slm zati..

danish mmg camtu..yg tu tak hbs..dia byk citer. dia ssh ckit nk mkn..yg dia tahu nak main jer...