Friday, November 20, 2009

Makan Malam @ Pak Hussin Tomyam

Smlm kita org sekeluarga gi mkn mlm @ Pak Hussin Tomyam, Sungai Ara, Bayan Lepas. Tptnya ok..cantik, bersih, servis pun ok..kira sesuailah nak dinner kat sn ngan anak & family semua. Mknn pula..dah nama pun Ala Thai..so mestilah mknn yg disajikan adlh mknn Thai. Apa agaknya menu mknn yg kita org order??? Menu spt biasa..tak der yg berubah sgt cuma tmbh satu dua hdgn lg jer. Collection adik-beradik..kita org paid RM171..ok lah kan..byk gak menu2 yg kita org order. Air pun dkt 4 jug tu..jus tembikai 2 jug, laici 2 jug (sorry tak smpt snap pun gmbr air..slalunya ambil gbmr mknn jer..bab air ni cam tak ptg kan..hehe). Ikan siakap & bawal dia org msk mmg sedappp..tomyam krg kick..lain2 cam biasalah..blh mkn.. So see lah gmbr2 kat bwh ner..hehe..













Kita org dah selesai makan. Alhamdulillah..kenyang sgt2..hehe..


8 comments:

Oyis said...

Ya Allah... terliur saya tgk mknan2 tu semua... byk betul la lauk... sudah la kat sini xde kedai2 mcm tu, mmg meleleh air liur saja le... huhu

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Oyis..

hehehe..tul kan bila tgk mcm2 lauk..tetiba rs cam nk mkn kan..sedappp sgt2..

~Zetty84~ said...

erm...dapnya tgk suma mknan tuh..
huh..trus rasa lapar nih...
hihi...
cedap aunty tgk hotdog danish tuh...

(",)

hajarus said...

wah... banyaknyer menu... sumernyer nampak sedap... nyam... nyam... terliur hajar di petang hari.. tengah ujan plak tu... ohhh... laponyer perutku.....

mamalieyna said...

Maak aiih..banyaknyyer makanan..best2 belaka nih! tergodanya nk g makan kt luor..lama tak mkn2 kt luor tau, sbb sakit nih! huhu..
*eheh danish bwk bekal biskut tiger yee.. ^_^

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

main menu yg diorder mmg sedap but tomyam & lain2 cam slalu kita mkn jer..hehe. hot dog danish nmpk sedap tp dia bknnya mkn pun..dpr satu dua mulut jer..yg lain tggl camtu jer..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajarus..

saya pun tgk jer gmbr2 mknn tu..cam berselera kmbli..niat nk start diet dah tp klu cam gini lah dok mkn..mana tak bertmbh tembam saya ni..huhu..sedihnya.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

biskut tiger beli kat stsn mnyk time isi mnyk..hot dog tu order time mkn..tp biasalah dia bknnya nk mkn pun..hbs disepah2nya ada lah...ssh betul nk bg danish mkn..dpt satu dua suap jer..huhu..

2day gi tmbg berat..dah trn 0.3kg..pening2 ngan si tecik ni mamalieyna..