Sunday, November 8, 2009

Jalan-Jalan Ke Seng Heng

Jumaat lalu..pas blk keja & tggu hubby..kita org siap2 nak gi Seng Heng. Salesman call ptg jumaat tu..katanya brg2 yg kita org booking & byr mlm khamis dah smpi. Act skrg ni Seng Heng tgh buat promosi utk mmbr2..15th PlusOne Member's Day (1st Nov-31st Dis 2009). Kiranya mmbr blh beli brgan yg ditwrkan menggkan point yg kita ada..tp kena tmbh duit sikit lg lah. Kira ok lah kan..at least kita byr skt jer..hehe.. So jom tgk apa yg kita org tebus & beli..gunakan point yg saya ada. Saya hanya tebus kupon KFC jer..slbhnya 2 brgan tu..Mak saya yg beli..hehe..

Ayah tgh melyn karenah Danish..
Danish ngan pelbagai aksi..

Sharp Microwave Oven
= 333 pts + RM279 PLUS (Warrantee Fee RM30)
Market Price = RM459
Panasonic Sandwich Toaster
= 94 pts + RM35 PLUS (Warrantee Fee RM3)

Market Price = RM59.90
KFC Discount Meal Coupon
= 33 pts for 1 coupon
(Ambil 3 coupon)



4 comments:

~Zetty84~ said...

wah..pasni, kalu akak masak jgn lupa jemput zati erk...hihi...walaupun wat sandwich keh3..!!! ;p

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

hehe..tul tu..nk msk x pandai tp setkr sandwich ok kot..hehehe.. naughty ekk zati...

mamalieyna said...

siap dpt voucher kfc..beh tuh! :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..tu lah..tp kena byr amaun yg dia kasi tu jer..at leasta da less kan..hehe..