Wednesday, November 4, 2009

Dinner @ Suria Cafe

Assalamualaikum...

Smlm hujan..perut berbunyi mcm2 lagu dah..rasa lapar sgt2. Pas jer hubby gi booking..check in this saturday kat Hotel Seri Malaysia, Png (saja jer nak bercuti2..hehe)..kita org pun sggh lah kat Suria Cafe, Sungai Nibong..utk menjamu selera. Act kedai mkn ni mmg saya & kwn2 slalu gi lunch (dkt ngan off) & hubby pun biasa gak mkn kat sini but ni kira 1st time saya tulis dlm n3 blog..hehe. Sometimes nak berblog ni ada mood gak kan..kdg nak bercerita..kdg cam mls jer..hehe..

Tpt ni walaupun cuma cam gerai2 biasa jer tp mknn kat sini mmg sedappp. Kita org just order mskn ala Thai & blh dikatakan semua yg kita org order..semuanya sedap2 belaka. Kiranya kena lah ngan selera kita org. Harga plak consider ok..semua menu kat bwh plus ngan air laici & teh ais..tapau nasi grg thai & nasi grg tomyam..baru RM30.00. Blh lah kan..hehe..




2 comments:

mamalieyna said...

urrmmm sedapnyer...sesekali dpt dinner kt luar best kan.. :)
*menu utk danish ape ? :p

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

haha tu lah kan mamalieyna..

utk danish saya suapkan nasi putih & ayam msk kicap jer..but dia bkn nk mkn sgt tp jdlah jgk dpt dlm 5/6 mulut. slbhnya asyik nak main..hbs sudu2 dia buang bwh...