Tuesday, November 17, 2009

Cantik Tak Helmet Danish???

Ingat tak post saya pasal helmet Danish??? Disebabkan Danish suka sgt naik motor (tp dia still ddk kat tgh lg, hehe..tu pun ronda2 kat kwsn umah jer..hehe)..hubby siap gi psg "wizer" (tul ker perkataan ni..hehe) kat helmet Danish. Hubby ckp bahaya tau klu tak ada benda alah tu kat helmet..lg2 Danish still kecil. Mn lah tau kan..tgh2 bw ronda naik motor..nnt termsk habuk2 atau serangga ker kat mata putera encem dia..sape yg ssh??? Wizer ini utk keselamatan gak lah..at least menghlg apa2 dr msk ke dlm mata atau terkena muka anak kesygan dia. So ni lah rupa baru helmet Danish..cantik kan.



P/s - Mcm helmet org2 dewasa lah plak..hehe..


7 comments:

mamalieyna said...

yaaa langkah keselamatan telah diambil..bagus lah pasang tu..mencegah lebih baik kan.. tp dh cop SIRIM tak tu..ekekeke..danish sure suke sgt tuh! :)
*sila lawati blog saye..ada 2 tag dikenakan utk anda! kui3x..sila2kan la jwb ek..macehh.. :p

lily azliyana @ mama zara said...

amboi2x..dh macam helmet org besar dh danish nih. mesti nnti die pon minat nk bwk motor plak bile besar..jgn jadi mat rempit udah yer danish..=D

lily azliyana @ mama zara said...

amboi2x..dh macam helmet org besar dh danish nih. mesti nnti die pon minat nk bwk motor plak bile besar..jgn jadi mat rempit udah yer danish..=p

nway, bgsla hubby ct alert dgn helmet danish tu. siap dgn ciri2 keselamatan lagi kan..barula senang hati bwk bujang tu ronda2 naik motor..=)

The Queen Of My Heart said...

Yer Danish...Danish mmg encem... :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

bab cop sirim tu..nnt ct blk tgk ekk..hehe..

tag..ni wajib ker.. ni 1st time nak buat ni..tak pandai..huhu..saya try ok..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

helmet danish cam helmet org bsr kan..hihi. lily, danish tak minat naik motor sgt pun..dia lbh suka naik "car".. tp tu lah hope bila danish dah bsr,jgnlah jd bdk2 yg x baik..minta dijauhkan tu semua. Amin..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

The Queen Of My Heart..

Tq so much..