Sunday, November 8, 2009

Holiday 2D1N @ Hotel Seri Malaysia

Tiap2 mggu ada jer plan kita org..ada agenda gi mkn2..gi jln2 sana sini..mcm2 lah. Kali ni..last saturday..kita org 3 beranak gi bercuti di ngri sndri jer..bercuti 2D1N jer di Hotel Seri Malaysia, Png. Konon2 nak merasa bercuti lah..tak dpt gi bercuti jauh2..gi dkt2 pun jd lah..hehe.. Yg sedihnya check in pun dah pkl 9.30 mlm..hubby blk keja lmbt tp tak apa lah..kita org nk gi pun utk suka2 jer.. So jom lynnn gmbr2 kita org sepjg bercuti pndk ni..sehari jer kan..hehe..

Tpt dia, bilik & servis ok2 jer..



Sajian breakfast kureng sedappp..tak byk pilihan yg blh dinikmati..
Dah tu..taste tak kena ngan selera kita org..huhu..

Ambil mcm2 tp tak hbs pun..

Oleh sbb mknn kurenggg sedap..hubby bawa kita org gi breakfast kat KFC Byn Baru. Si encem tu pun happy sbb ada mainan kan..leh lah dia main kjp..hehe..




Pas blk breakfast dlm kul 10 camtu..rest2 sat..mandi lg..then kita org pun kemas2 nk blk. Before nak blk gi lunch dulu dlm 12lbh kat Kmpg Binjai..hubby nak mkn ikan sembilang lg.. tak puas katanya. Mkn lg..hubby tak apa lah..saya...ermm bertmbh lah naik berat jwbnya..huhu..



P/s - Pas blk..ada lg agenda menanti.. Mak & Abah dah tggu kita org ambil dia org..nak gi Shell Expressway Jelutong plak. Ada apa ek kat sn??? So nntkan n3 strsnya..hehe..


4 comments:

~Ifa~ said...

danish pergi tido dan sarapan aja ke kt hotel.xde agenda mandi-manda pool ker....

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ifa...

mula2 nak gak bg danish mandi kat pool but pool tu xada utk baby nya..utk bdk2 jer. Dah tu ramai plak bdk2 yg mandi..environment x best. so mmg saya x kasi danish mandi..hihi..

mamalieyna said...

bercuti2 ee..takpe asal nama bercuti je msti best, tak kisah la dkt ke jauh..! sesekali menginap kt hotel best ek! :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

tu lah psl..act gi ni utk danish jer..sj nk dia happy jejln..hehe..