Friday, November 6, 2009

New Widget..Cantik Tak?

Pas citer psl new header..skrg ni saya nak citer psl new widget plak, ok.. Msh lg hasil sentuhan org yg sama..Shiemz. Cantik tak kwn2??? Gmbr Danish tgh karaoke..tp saya nk tjk cam Danish tgh ckp sstu utk kwn2 saya.. So..rsnya dah siap kot updating utk blog saya..new header & new widget buat ms ni (mcm nak lg tu.. Coming soon..mn tau nak add sstu yg interesting lg..hehe). So far..saya puas hati sgt2 & ni yg buat saya bertmbh rajin nak update n3-n3..hehe..


P/s - Danish pandai nyanyi lagu "Benar2 Cinta" nyanyian Adam tp time chorus 2 baris jer lah.. Danish gak pantang kalah ngan si Ayah. Kalau Ayah dia nyanyi..sure dia pun nak nyanyi sm2..hehe..


10 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

oh..dlm proses mencantikkan blogla ni yerk..hehe..pasni leh tukar2 background n layout plakla..=p

~Ifa~ said...

heheheh cute la danish pegang mickrofon tuh.mcm org besar aja.kalu msk contest sah menang nie..vote for danish.heheheheh

Mrs. Amie said...

Hi

Bloghopping.. cute little Danish.. keep in touch ya!

mamalieyna said...

bestnyer ada widget pic danish..! cantik..gaya2 berkaraoke pulak! cunx..leh la apply pasni ee..

Oyis said...

wah adam dah pandai nyanyi? aisyah nyanyi lom pandai, tp kalo joget, wahhhh... kemain. tp kalo org tgk, mula la tutup muka ngan tangan. malu! hehe

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily...

haha..tgh mencantikkan blog lah ni..hehe.. background coming soon plak..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ifa..

danish gila nyanyi plak..yg tu time ayahnya nak berkaroake..tgk dia pun xmau ngalah..nak juga sm2 ngan ayahnya..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Mrs. Amie..

slm kenal..tq coz sudi tgk my blog..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

hahaha...saya nk pakai dah widget ni..nnt tgk ner..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Oyis..

hahaha...blh dah ckit2 nyanyi.. siap nari lg..hehe..