Wednesday, November 11, 2009

Dyesebel...Cinta Duyung

Dyesebel..sebuah drama bersiri fantasi Filipina yg berkisah ttg Cinta Duyung. Mempunyai 64 episod, disiarkan di Astro Prima (105)..stp isnin hgga rabu..jam 2 ptg but ada tygan semula pkl 12am (time ni lah baru saya dpt tonton..huhu). Gabungan Dingdong & Marian sbg hero & heroin drama ini akn mencetuskan fenomena di ngr kita yg gemarkan drama dr sana. Drama ni mendpt smbtn hangat di Filipina..ceritanya hampir sama dgn cerita animasi Little Mermaid..mengenai cinta terhalang antara manusia & ikan duyung.

Baru jer ditygkan 9 Nov lalu..baru lps 3 episod jer bg sesiapa yg tak berkesmptn utk menonton drama ni (you tube kan ada..hehe). So jom kwn2..pakat2 tgk citer ni..menarik tau..rugi kalau sesiapa yg tak tengok..hehe..





8 comments:

mamalieyna said...

best ee?..tak pnh tgk laeeii..bleh la layan nnti.

eh nnti ambk tag yg dikenakan tuk MamaDanish ye..sila rujuk kt blog saye.. :)..rajin2kan diri tuk menjawabnyer !

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna...

best citer ni..trylah tgk nnt yer.

saya dah tgk blog tp camner..jwb jer ker???

~Ifa~ said...

tantek la perempuan yg jd duyong tuh.msti tgk nie.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ifa..

tgk jgn tak tgk..mmg tgh panasss skrg ni..hehe...

The Queen Of My Heart said...

best yer...nk kena tgk gak nie!!!

Anil Wanina said...

ada skali tu tertengok citer ni.. boleh tahan gak citer ni.. best.. :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

The Queen Of My Heart..

tgk, jgn tak tgk. citer ni mmg menarik. cuba tgk kat you tube..cari Marian Rivera..heroin citer ni. dah la cantik, pandai menari lg..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Anil Wanina..

Nnt tgk ek..best lah.. Jom lynnn...