Tuesday, November 10, 2009

Key Chain Kunci Kereta

Jeng jeng jeng.. Ni saja jer saya nak share ngan uolls gmbr key chain kunci kereta saya..hehe.. Cantik tak??? Siap tulis nama kita org lagi kan. Saya beli key chain ni di Queensbay Mall (gerai2 kat tepi tu). Act key chain ni special sikit coz stainless steel punya..konon2 tak berkarat lah tapi tak tahu lah smada salesgirl tu tipu saya ker tak..huhu. Mahal tau key chain ni..satu huruf (stp kotak)..ie, C, T..dia charge RM2.50. Yg ada design plak RM4.00..rantai plak stp satu RM2.00. Dah tu saya gatal2 gi tmbh loceng kat stp satu key chain tu..loceng tu dia charge RM2.00 satu but once Danish suka letak dlm mulut..hubby dah buangkan loceng tu. Huhu..dah lah mahal..blh jer dia buangkan..sedihnya. Bkn jer stp benda ni ada nilai..upah dia pun kena byr..RM8.00 utk dua2 key chain tu.. So TOTAL RM49.00..mahal kan.. Nak cantik punya psl..relakan jer lah..hihi...

DD Love CT
I Love DANISH
(nak cari simbol "We" tak ada lah plak..huhu so terpaksalah choose apa yg ada)



6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Mmg cantik keychain tu..hehe

dl mase bercinta ade gak wat keychain gini ngan hubby. tp amik yg plastik colorful tuh. now dh mane2 la keychain tu gamaknyer..hehehe..(sungguh tk pndai menjaga brg mama Zara nih..=p)

mama zharfan said...

cutenyer keychain tu...tak per mahal pun, yg penting sentimental value tu ;)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

hahaha sm gak cam saya lily..dulu ada gak buat tp bkn jenis gini lah, lain ckit.la kemn pun tak thu dah..hehe.

tp bab menjaga ni..kdg ada yg still tersmpn elok..kdg mmg tak tahu ke mn hala dah..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mama zharfan..

haha mahal pun xapa..bkn buat slalu pun kan. la bila pgg pun rs syok coz mmg cantik..

mamamiera said...

waa besnye..
mane dpt keychain cam tuh..?

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

SLM AKK ZAI..

cantik kan key chain ni.. cari lah akk, buat satu..hehe..