Monday, November 16, 2009

Danish @ Futsal Gembira Parade, Green Lane

Alhamdullillah.. Akhirnya..hajat saya & hubby nak bawa Danish gi main futsal akhirnya termkbl gak mlm ahad lalu..hehe. Act kita org tak planning pun nak gi main futsal..ni pun gara2 adik2 saya yg ajak abg ipar dia org gi main futsal di Gembira Parade, Green Lane. Sporting kan adik2 ngan abg ipar dia org..hehe.. Hubby saya apa lg..pantang diajak..sggh bersemangat dia nak gi main. Yg sronoknya..saya igtkan dia bersemangat sgt sbb dah lama dia tak main futsal tp rupa2nya dia bersemangat sbb dia nak bawa putera encem dia join skali gi futsal. Putera encem dia kan gila bola..hehe.. Dua beranak ni siap pakai jersi Barcelona lg. Walaupun jersi bola Danish still bsr lg smpi kn lipat bhgn pggg seluar bg nmpk pendek sikit tp putera encem kita org ttp bergaya..hehe.. Bkn jer pandai bergaya ngan jersinya..Danish pun pandai tendang bola tau.. Jom lyn aksi2 Danish.....










21 comments:

mamalieyna said...

bestnyer danish dh pndai main futsal pulak..yeaa..pas2 ni pndai la die ngajak daddynyer g main ball nih!

The Queen Of My Heart said...

bestnyer danish dpt main futsal...kemain lg aksi dier menendang bola...guna kaki kiri plak tu... :D

hajarus said...

alalala.. pandainyer danish main futsal....

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

haha mamalieyna..danish mmg gila bola..pandai dia tendang bola smpi melambung tggi. pasni bila bsr skt..sure danish pandai ajak ayah dia gi main futsal..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm The Queen Of My Heart..

danish mmg semuanya kiri..menulis pun tgn kiri.. walau guna kaki kiri tp tendangan dia mmg kuat.. ajar tendang kaki kanan, dia x pandai..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajarus..

pandai..hehe. apa sj yg dia nmpk kat lantai sure nak ditendangnya..gila bola tul anak teruna saya ni..hehe..

mamamiera said...

waa.. pandai danish men bola ae..
baguz ct.. asuh dia dr skrg..
sok bleh cipta name msia..
suke tngok dia menyepak bola..
nmpak sgt pro.., ensem n smart dgn jersi..
like father like s0n..

~Ifa~ said...

ooo danish suka main bola ye.meh main bola dgn naufal meh....naufal pun suka main bola gak....

lg satu pantang bw p padang. dia asyik berlari satu padang tuh.haihh jenuh nk ligan.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm akk zai..

like father like son..hehe.. penat lah akk nk melyn karenah 2 beranak ni..gila bola sgt. ct tak hrp lah akk danish jd footballer..ct nk at least danish bekerjaya yg bgs2. bola ni sbg minat ok lah..hehe..


p/s-skrg ni ramai gak ahli sukan yg hidup sng kan..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ifa..

haha..danish pun sm. dia xyah tggu pdg ifa..dlm umah pun dah penat nak hambat dia. aktif pun ssh, x aktif pun ssh..hehe..


p/s-bila danish nk jumpa naufal ni?blh lah main bola sm2..hehe..

lily azliyana @ mama zara said...

Wah2x..bergaya sungguh Danish dgn jersey die tuh. mesti hubby eksited giler gak nk ajar danish main bola sesame. tgk gaya danish mmg nmpak dh de bakat dh tuh..hehehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

hubby mmg excited..since dr danish lahir lagi,dia tggu2 bila lah danish nk bsr..blh lah dia bw gi main sm2 (dah ada kwn baru-anak sndri)..hehe.

skrg ni danish dah bsr..dah tjk bkt yg dia minat sgt ngan bola..lg lah buat hubby happy..hehe..

syahadah said...

bagus2..ajar anak bersukan bior otak cerdas dan cergas..
kalau saya ada lelaki mmg harus dia ajar seperti budak lelaki..gemuk ke ct ni..tgk kurus jekk..jelesss plak..

Oyis said...

wah peminat barca rupanya hehe.. comel gitu jersey budak2 eh?

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hada..

tu lah hada..nama pun lelaki..hrslah lasak skt kan..hehe..

saya dah berisi..nk kena diet ni..paha,punggung, pipi semua dah bam bam..malunya...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Oyis..

bkn peminat barcelona pun..jersi tu saja2 jer beli.hubby suka chelse..hehe..

~Zetty84~ said...

wah3....terer nya danish cayunk kick bola...!!!
cam pro la aunty tgk...!!!
chaiyok danish... ;p

Anonymous said...

Sapa2 ada nombor phone futsal kat gembira parade ?

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

danish mmg pro aunty zati..kaki kiri dia kuat kick bola..hehe.. akk dah penat melyn karenah dia..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Anonymous..

04-659 1119 no tefon futsal gembira parade..nk gi main ker???

Anonymous said...

Ahahah comel betul! Patutnya masuk gambar maxis biggest fan kalau suka sangat bola tuh :P

http://www.maxis.com.my/FIFAworldcup/entries.asp