Monday, November 9, 2009

Shell Buat Promosi...

Ahad lalu..Stesen Minyak Shell Expressway Jelutong..ada buat promosi ttg "Shell FuelSave". Nak tahu apa benda yg dia org nak promote??? Ok..mai saya inform serba sdkt ner tp tak tahu lah apa yg saya smpikan ni btl ker tak..hehe.. Camni..ianya ttg petrol revolusi baru yg dpt menjimatkan sehgga 1 liter dgn stp isian tangki penuh. Haha..itu jer yg saya tahu pun. Nak tahu dgn lbh lanjut??? Sila layari www.shell.com.my.fuelsave

So bkn tu jer yg ada..mcm2 program yg disediakan oleh pihal Shell tersbt. Org ramai blh test drive kereta, ada games..siap bg hadiah & mkn free lg..hehe.. Yg sronoknya..
FAHRIN AHMAD pun ada..hensem gila..terpegun btl tgk muka dia.. Hope esok bila Danish dah bsr..encem cam Uncle FAHRIN jg..hehe.. So jom lynnn gmbr2 kita org ngan Fahrin..sporting gila Fahrin siap dukung & cium Danish lg..hihi suka sgttt.....














17 comments:

~Zetty84~ said...

Waaaa....jealousnya tgk akak dgn fahrin..!!!!
tolon...tolon...hihi...
bestnyer danish dpt snap picas dgn uncle fahrin yg macho itew...!!!
wohoo...siap kiss pipi danish lagik...
sgt bertuah nih...!!! ;p

mamalieyna said...

waaa jumpa fahrin eeh, mmg encem dia tu ek, dh lak tu sporting lagi! bagus ler astis2 gini..tak lokek nk layan peminat..berlama-lamaan lak danish ngn fahrin tuh! bestnyer..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam zati..

tu lah psl..permulaan smpi skali..nk blk skali.rs happy sgt2..rupa2nya fahrin suka gak ngan bdk2 kan..danish bertuah dpt didukung & dicium oleh uncle fahrin..hihi..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

fahrin mmg sporting..sggp lyn karenah mama danish's family yg tak puas2 nak bergmbr ngan dia..hehe.. apapun..fahrin mmg encem kan, friendly lg..hihi.....

lily azliyana @ mama zara said...

Beshyer tgk 2 org hensem tu bergambar..hehehe..plg suka gmbar fahrin dukung danish atas bahu. nmpakla die suka melayan budak2..=D

mamamiera said...

bestnye ct jumpa fahrin..
hensem dia ek.. kalo dpn2 lg ensem gak eh.. nmpk cam peramah je fahrin..
suke le ct ngan danish ye..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily..

Tu lah psl..klu kita srh dia dukung lain citer lah kan..ni dia sndri yg ambil danish dr pangkuan saya & trs dukung..lama plak tu. Rs cam tak percaya pun ada gak..hehe. Very sporting lah Fahrin ni..dah tu suka plak dia bergmbr ngan putera encem saya..hehe...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm akk zai..

real tgk Fahrin..Ya Allah muka dia bersih2 sgt2..kalah kita yg pompuan ni..mmg encem gila lah dia akk zai. ct & danish suka lah..sgt2 suka & happy coz dpt bergmbr ngan Fahrin. Danish pun mcm2 diajar2..nak pulak dia ngan Fahrin..

~Ifa~ said...

bestnya dpt bergambar dgn fahrin.siap dukung danish lg.bertuahnya..... ye fahrin memang ensem begitu juga danish.hehehe

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm ifa..

tulah kan ifa..mmg happy sgt2 coz fahrin sudi dukung & cium danish. Ianya akn menjd kenangan manis yg tak dpt dilupakan..hehe..

mama zharfan said...

bertuanyer danish!!! i pun memang minat sgt dgn fahrin ni sbb hensem benor...friendly rupanya, bertambah2lah minat i hehehhe

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mama zharfan..

Haha..Fahrin tu dah lah hensem, friendly..sukakan bdk plak tu..ni yg buat ramai peminat dia senyum lebar jer tgk karakter dia kan..

Andai kata Fahrin terbaca n3 ni..sure dia happy sgt2 coz ramai yg memuji dia..hehe...

mama zharfan said...

kalau dia ada blog (mcm aznil hj nawawi), bolehlah u bagi link ur entry kat blog dia ;)

hajarus said...

bestnyer dapat snap pic ngan fahrin... memang handsomekan orangnyer... hjr memang minat sangat ngan dier... sker tengok lakonan dier... best2...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mama zharfan..

akan saya usahakan cari..hehe. mn tau maybe dia ada gak kan..tq mama zharfan..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm hajarus..

tu lah hajarus..tgk real..mmg x lari pun muka dia..encem gila, putih & licin. kalah muka kita yg pompuan ni..terpegun seketika tgk muka dia yg tampan..tp lakonan dia not bad..mantap gak kan..hehe...

mamamiera said...

zati kite sebaya ar rupenye..
aiyo tertipu akk dgn rupe awk yg mcm baby face.. tp kire adik lah gak.. akk rase awk lahir akhir taun.. tol x?