Tuesday, November 24, 2009

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Slm sume.. Ari jumaat nnt..kita akn menyambut Hari Raya Aidil Adha..so saya ingin mengambil kesempatan ni..nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha kpd semua kwn2, kwn2 blogger & silent reader yg mengenali diri saya. Saya jg nak minta maaf kalau ada slh & silap sepjg perkenalan & jg mula berblog..hrp dimaafkan. Saya akn bercuti mulai 26/11/09 (khamis ni) smpilah ari ahad ni yer. So dlm waktu bercuti tu..rsnya no more new n3 tp pd kwn2 yg nak dtg umah saya..jmptlah dtg ekk..jgn segan2..

Terimalah kad raya drpd saya. Kpd sesiapa yg sggh kat umah saya ni..klu sudi gantung lah ner kat umah msg2 sbg tanda ingatan pershbtn drpd saya...



P/s - Tak sbr rsnya nak tggu sabtu ni..nak bw Danish gi tgk lembu2..kambing2 disembelih (tak tahulah thn ni ada unta ker tak..thn sdh ada..hehe). Sure putera encem saya akn kehairanan nnt coz thn sdh dia tak reti lg..thn ni InsyaAllah dia dah pandai tgkkk..hehe..


7 comments:

mamalieyna said...

Selamat Menyambut Hari Raya aidiladha..waa bestnyer beraya bersama keluarga..kite bertigaan je..huhu..

~Zetty84~ said...

Salam Aidil Adha akak...
waaa...akak raya mana..???
this time zati raya kat umh MIL kat kepala batas... (",)

mamamiera said...

salam aidiladha..
pi mane2, berhati2 d jln raye okeh..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

saya pun tak tahu smada blk SP ker tak..depends pd hubby. klu blk..kita org blk..klu x..kat png jer lah tp family ct mmg bsr..mmg gamat lah.

raya ber3 pun xapa kan..janji suasana tu kita nikmati seadanya..hehe..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

tq ek...beraya kt ner???

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zai..

tq ek...beraya kt ner???

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

akk x sure lg smada blk SP ker tak..depends pd hubby. klu x..akk beraya kat png jer..

zati beraya kat kepala batas ekk..nk dkt dah kan..hehe..