Sunday, November 15, 2009

Danish @ Lafonis Playland, Penang Times Square

Pas jer lunch di Restoran Hameedyah Jelutong, kita org gi jalan-jalan ke Penang Times Square. Hubby ckp kat sn ada tpt mainan utk bdk2..saja jer dia nak bawa Danish gi main2. Act Penang Times Square ni tak siap sepenuhnya lg..hanya ada bbrp kedai jer yg baru beroperasi..slbhnya still kosong lg. 1st time masuk dlm....huhu..agak2 jakun lah juga (slalunya kita org mkn kat MarryBrown jer..kat dpn jer). Sstm parking yg canggih..siap ada 2 lane lg..berpusing2 lah jg smntra nak smpi tpt parking. Dah tu msk dlm lif plak..cantiknya lif dia..siap ada visual screen yg tjk tgkt2..slalunya no jer yg kuar kan..hehe..

So blk pd citer tpt mainan yg kita org nak bawa Danish main @ Lafonis Playland. Bertpt di 2nd floor..nak masuk kena byr RM3.00 utk tmph ms 2 jam. Bdk2 jer kena byr..mak bapa FREE so ok lah kan. Ada 4 section kesemuanya..Section A : 12.30pm - 2.30pm, Section B : 2.30pm - 4.30pm, Section C : 4.30pm - 6.30pm, Section D : 6.30pm - 8.30pm (Sabtu & Ahad jer)..Isnin tutup. So jommm tgk aksi Danish bermain bersm Mama & Ayahnya..happy sgt2..hehe..











P/s - Berminat utk tahu dgn lbh lnjt ttg Lafonis??? Sila KLIK sini..


4 comments:

~Zetty84~ said...

wah...danish pun g main kat play house gak..
syifaa n syaza pun men gak...
tapi weolls g kat Sunway Carnivall...
baru nk update ari ni...
coz smlm cuti...
murah je kan..
yg zati p tu, mummy n daddy [un kena byr...
total suma RM27 + socks...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

ooo..syifaa n syaza pun main kat play house gak ker. kat mn ek zati..mn tau sggh nnt leh gi gak,hehe..update ek..nnt akk baca..hehe..

mamalieyna said...

waa nmpk sungguh menarik play house tu..mmg hepi la danish main kt situ ee..leh la ajak mama g lagi pasni :)

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

Slm Mamalieyna..

Tu lah Mamalieyna..sronok plak tgk Danish main kat sn..playschool ni plak mmg dkt sgt2 ngan umah. Saya & hubby pun siap planning, next time if xada apa2 prgrm, bw jer lah Danish main2 kat sini. Dia suka..kita pun happy..hehe..